Portræt af Format-4

Velkommen hos Format-4!

Felder Gruppe med domicil i Hall i Tirol hører til en af de førende leverandører af træbearbejdningsmaskiner til håndværk, erhverv og industri i hele verden.

Medarbejdere i 72 lande og mere end 200 salgs- og servicesteder bærer visionen i sætningen „Alt i en hånd“ i hele verden. Trods voksende globale udfordringer satser vi stadig på kvalitet og præcision fra Østrig. Talrige internationale priser, såsom den Bayriske Statspris, IF-design-award eller Adolf-Loos prisen, vidner om vores lidenskab og understøtter vores ønske om at bygge de bedste træbearbejdningsmaskiner.

Med mærkerne Felder, Format-4 og Hammer lykkes det os at opfylde de individuelle krav der stilles fra håndværk, erhverv og industri.

Format-4 kompromisløs kompetence til store krav Premium mærket fra Felder-Gruppe opfylder de højeste krav fra professionelle brugere fra håndværk, erhverv og industri. Med imponerende detaljeløsninger, talrige innovationer og patenter, høj betjeningskomfort og perfekt præcision har Format-4 for en udsædvanlig succeshistorie. Perfekt rådgivning, målrettet maskinkonfiguration såvel som levering, opstilling og service - Format-4 tilbyder en omfangsrig kompletpakke i ekstraklasse. Utallige træbearbejdningsvirksomheder over hele verden har med stor overbevisning valgt maskinerne, der er udviklet og produceret i Østrig, og med Format-4 opnår de en væsentlig højere produktivitet og dermed højere fortjeneste.