Kundetilfredshed opstår gennem lidenskab og overbevisning.


Hver tag beslutter træbearbejdere i hele verden sig for træbearbejdningsmaskiner fra huset Felder og bliver derved ikke kun vore kunder men også rådgivere for perfekt træbearbejdning.

Vi søger langvarigt samarbejde og aftale med træbearbejdere fra håndværk, erhverv og industri. Dette tætte samarbejde sikrer at brugerens behov og krav indarbejdes i udvikling af vores nye maskinkoncepter og optimerer produkterne så de er konkurrencedygtige også for kunden.

Arbejder du også med en FORMAT-4?


Send et foto af din maskine med forklaring til referenz@format-4.com og bliv FORMAT-4-ambassadør for perfekt træbearbejdning!

 

Alfred Buchegger, Buchegger&Beisteiner, Austria


"Takket være softwareforbindelsen kan vi hente vore data fra online centralen alle steder, hvor vi er. Vi spilder ikke tid, og fejl faktorer er helt udelukket. Det er fantastisk at forberedelse ikke er nødvendig og vi hurtigt kan overføre ordrer med høj prioritet. I vores marked er det vigtigt at vi kan tilpasse leveringstiden til vores kunde, vores datanetværk gør også dette muligt. Mine forventninger er gået 100% i opfyldelse! Fremstilling uden denne softwareløsning kan jeg slet ikke forestille mig mere"!

 

Christian Jehle, Kappl, Austria


"CNC gør det muligt at forarbejde materialerne præcist og hurtigt."

 

Tischlerei Christopher Harter, Austria


"Prøver og indstillingsarbejder ved kantbearbejdning falder helt væk."

 

Hermann Affenzeller, Austria


"Med min perfect 710 har jeg mere tid til at følge mine kunders ønsker helt til døren."

 

Martin Sponring, Austria


"Min Format-4 CNC er meget anvendelig og enkel at betjene. Derudover har processen fungeret perfekt - fra kursus omkring maskinen til vedligeholdelse."

 

Paulus Eller, Ellbögen, Austria


"Takket være min CNC er produktiviteten i mit snedkeri steget ekstremt. Jeg er konkurrencedygtig igen."

 

Tischlermeister Siegfried & Martin Heubacher, Austria


"Min kappa 550 er den bedste. I over 18 måneder sørger min kappa for perfektion. Tilføring og formatskæringstiderne er blevet halveret.

 

Stefan Silberberger, Wildschönau, Austria


"Min CNC gør det muligt at være fleksibel indenfor alle områder."

 

Hugo Llado, Perfecta Kitchens, Canada


"Vi har virkelig brug for de allerbedste maskiner til fremstilling og produktion af vore flotte køkkendesigns med gode materialer og høj kvalitet.!

 

Ebeniste Menuisier de la Brune, France


"Jeg stod overfor at skulle ansætte nye medarbejdere eller opgradere min maskinpark. Jeg besluttede mig for Format-4 og har ikke fortrudt mit valg."

 

Remi Baujard, Lycée Le Corbusier, France


"De nye maskiner fra Format-4 giver dig mulighed for at få den nyeste teknik og du kan også undervise dine elever og forberede på fremtiden."

 

Ing. David Cortes, Mexico


"Felder og Format-4 er nogle storartede som kvalitative og værdifulde maskiner. Enkel håndtering, høj kvalitet indenfor maskinkonstruktion og intuitiv betjening, min Format-4 gør mig effektiv og konkurrencedygtig."

 

Mr.Tatsuya Mizuno, Japan


" Vores Format-4 er prisbillig, brugervenlig og gør det muligt at bearbejde alle former og arter. CNC-arbejdet bliver meget nemmere!.

 

Peter and Jon Norris, Peter Norris & Son, UK


"Det er utroligt hvor mange nye muligheder vi har fået med denne maskine. Vi er meget tilfredse med Format-4 og den ærlige og åbne tone, Felder har overfor deres kunder. Felder er altid der efter kun et opkald, det er service i ekstraklasse!"

 

Steve Jewett, Handsie Display, UK


"Format-4 har åbnet nye muligheder for os. Arbejde, der før varede flere uger klarer vi nu på bare en dag."

 

Firma Kolb & Dieng, Germany


"For at sikre vores fremtidige eksistens, har jeg besluttet mig for CNC-teknik. Højere omsætning, kvalitet og større fortjeneste og det med det samme antal medarbejdere, så nu ser jeg positivt på min forretnings fremtid!"

 

Firma Lux Innenausbau, Germany


"Alle løfter er indfriet, betjeningsfladen er enkel og selvforklarende."

 

Firma Schurer, Germany


"Siden vores indtog i CNC-bearbejdning med Format-4 for to år siden er det gået permanent fremad. I mellemtiden har vi omstillet til kantbearbejdning og finish på maskiner fra Format-4. Pris-ydelsesforholdet overbeviste mig, den kompetente rådgivning og kundebetjening efter købet, var grunden til at vi valgte Felder."

 

Jürgen Prasse, Germany


"Maskinerne fra huset Felder har vendt det hele på hovedet. Vi har ingen grænser mere ved vindueskonstruktioner og arbejder hurtigere, renere og mere effektivt."

 

Schreinerei Vogler, Germany


Først var vi skeptiske og tog os god tid til at bestemme os for vores første CNC-bearbejdningscenter. Men rådgivning i forbindelse med Format-4 overbeviste os. Hele processen var meget påidelig og kompetent. Maskinerne fra Format-4 passer perfekt til vores behov og har den rette fleksibilitet.

 

Hide and Stitch, UK


"Med mere en 20 års erfaring indenfor møbelindustri og vor værdifulde maskinpark, kan vi klare alle projekter, uafhængig af størrelsen med de højest mulige standarder."

 

Markus Brandstetter, Austria


Jeg er glad for, at vi besluttede os til at købe en Format-4. Nu sparer vi tid, penge og har ro på!

 

Duncans of Grantown, Grantown on Spey, UK


"Maskinens effektivitet og den målbare stigende produktivitet gør det muligt for os at tilbyde intet mindre end det allerbedste. Felder er fantastisk, selv om vi befinder os langt væk fra Østrig har der aldrig været problemer og servicen er helt i top!"

 

Romsey Coaches, Phoenix Bussing, UK


"Maskinen er en drøm! Præcisionen er absolut fantastisk, og efterbearbejdning er slet ikke nødvendig!"

 

Mark Hill, Mark Hill Carpentry, UK


"Vi har søgt længe og sammenlignet forskellige maskiner. Maskinbyggekvaliteten på Format-4 overbeviste os. Vi sparer utrolig meget tid og efter 3 år er maskinen lige så præcis som da den var ny."

 

Kehinde Jolaoso, Folding Sliding Doors, UK


"X-motion betjeningsenheden er ekstremt let at betjene og lagerfunktionen kommer os til gode specielt ved gentagelses-arbejde. En fantastisk skridt fremad for os."

 

Robert Branka, Tischlerei Wohntraum, Austria


"Min Format-4 perfect 710 indsats regnes allerede fra tre løbende meter og man opnår en fremragende kvalitet."

 

Edward Williams Furniture, UK


"Vores H08 gør alt meget mere enkelt - selv arbejde med forskellige vinkler til komplekse ordrer klarer vi hurtigt og enkelt. Vi kan klare alle ordren og det med højeste standard. Vi er imponeret over Format-4, de er altid til stede og servicen er enestående - vi skal bare kontakte dem og spørge".

 

Cbros Services, London, UK


"Før vi fik en H50 i vores værksted, kunne vi ikke forestille os at gå i gang med opgaver i denne størrelsesorden. Nu tøver vi ikke længere alt er muligt!

 

Andy, AA Joinery, UK


"Udvidelse af vores CNC-maskine profit H22 med en profit H10 er perfekt. Alle arbejdsprocesser kører meget hurtigere, vi kan tage flere opgaver og har ikke så lang tomgang."

 

Lorenz & Markus Utz, Tyskland


"Maskinen arbejder med en tiendedel mm nøjagtighed, prøvefræsning er derfor ikke nødvendig."

 

Hartmut, Bram & Tim Lens, The Green Gold, Belgium


"Med maskinernes høje effektivitet kunne vi fremstille og give kunderne den bedst mulige kvalitet."

 

Roord Binnenbouw bv, Netherlands


"Format-4 har tilbudt os det bedste pris-ydelses-forhold, og det gjorde beslutningen meget let."

 

Tom Cannon, UK


"Fræseren er fantastik, og med min tillid til maskinens pålidelighed, kan jeg koncentrere mig helt på at arbejde."

 

Lee Parrott, Reddish Joinery, UK


"Vores Format-4 CNC-bearbejdningscenter's nøjagtighed er fænomenal, vi opnår nu den højeste effektivitet."

 

Robert Charles, UK


"Med min Format-4 behøver jeg ikke tænke på kvaliteten, jeg ved at den vil være perfekt - hver gang!"

 

Christophe Ettwiller, France


"Fremstilling af vinduer så enkelt og effektivt som aldrig før! Takket være disse maskiner vokser min virksomhed hele tiden."

 

Andrew, Malmo Kitchen & Interiors, Sweden


"Maskinen arbejder selvstændigt og skal ikke overvåges, så vi får mere tid til at udføre andet arbejde."

 

Edgar Zehler & Michael Buron, ZEBU Manufaktur, Germany


Noget der er særlig vigtigt er at vores servicemontør aldrig er langt væk. Således kan vi altid reagere hurtigt og uden spild af tid og har samtidig altid en pålidelig partner ved vores side.

 

Schreinerei Weber, Germany


"Format-4 maskiner er uovertruffen sammenlignet med andre producenter også med hensyn til pris -ydelse-forhold. Med Format-4 har jeg i maskine- og serviceområdet fundet en kompetent og pålidelig partner."

 

Carsten Schulz, Germany


Til slut var det pris-ydelses-forholdet, der overbeviste mig. I mellemtiden har jeg udstyret hele min virksomhed med maskiner fra huset Felder og Format-4.

 

Schreinerei andersartig. Hornburg & Thumann, Germany


FORMAT-4 overbeviste os med en robust maskine fyldt med teknologi og som en førsteklasses partner med pålidelig og gunstige serviceydelser. Ganske enkelt en perfekt pakkeløsning!

 

Jürgen Rettenböck, Baierl & Demmelhuber Innenausbau GmbH, Germany


Jeg arbejder gerne med plan 51. Den er let at betjene, robust og gør nøjagtig det, jeg vil have den til. Man kan ganske enkelt altid stole på vores Format-4 maskiner.

 

Bernd Fissmann, Schreinerei Fissmann, Germany


”Med den nye Format-4 c-express 920 classic er jeg gået ind i en produktiv CNC-fremstilling. En prisbillig maskine med et lille pladsbehov – lige det jeg søgte efter!”

 

Mirco Radecke, D4 Projekt GmbH, Germany


"Som et mellemstort messe-konstruktions firma med et stort snedkeri er det vigtigt for os at vi foruden nogle gode medarbejdere har en professionel og pålidelig teknik. Ved messe-konstruktion er der nogle ekstreme deadlines, som vi kun kan klare på den måde. Kantlimeren og 5-akse CNC fra Felder understøtter os."

 

GK Kaysen, Denmark


"Vi manglede en fræser, der var hurtig og kunne indstilles perfekt til at klare forskellige opgaver. Vi valgte en FORMAT-4 og det er vi glade for."

 

Jose Hernandez, CARPINTERÍA ANGEL HERNÁNDEZ, Spain


"Optimering af materialeforbruget, bearbejdningstid og personale er fantastisk, vi er meget glade for at handle med Felder-Gruppen."

 

Juan Chao, CARPINTERÍA CHAO S.C., Spain


"Det har aldrig før været så enkelt at levere den kvalitet, som vores kunder forventer. Takket være tæt kontakt og rådgivning fra Felder-Gruppe arbejder vi nu høj effektivt med en Format-4 kantlimer perfect 608."

 

Maxime Lionneton, Groupe TRIGANO VDL, France


"Det bedste pris-ydelsesforhold på markedet, det var nemt at vælge den nye maskine."

 

Bouwbedrijf Ton Brasser, Netherlands


"Et stort skridt for os, med den fleksibilitet og hastighed, vi producerer med nu, har allerede sparet meget tid allerede fra den første dag."

 

Westra-interieur, Netherlands


"Format-4 maskiner passer perfekt til vores designer møbler. Den høje kvalitet på vores produkter kan sammenlignes med den høje kvalitet Felder har i deres maskiner og deres service."

 

Bernhard & Dirk Moormann, Germany


"Før vi anskaffede en Format-4 , tog fremstilling af vinduer en masse tid og kostede meget energi. Nu er vi hurtigere, udfører rent og effektivt arbejde, og klarer væsentligt mere på samme tid. "

 

Christian Oppel, Fa. Bussmann, Germany


"Vi søgte en maskine, der var enkel at programmere og alle medarbejdere kunne arbejde med. Så valget var let, FORMAT-4 løsningen havde det hele."

 

Erkan Yavuz Mobilya, Turkey


I vores værksted har Format-4 profit H24L en nøglefunktion. Vi kan forarbejde næsten alle specielle ordrer.

 

Güral Ahşap, Turkey


Næsten alle problemer ved fremstilling af vinduer blev løst med Format-4 profil 45.

 

Usama Kabbani, Closets Concept, Saudi Arabia


Takket vores lokale forhandler og FORMAT-4´s fremragende maskin-kvalitet kan vi påtage os alle projekter og afslutte dem i løbet af kort tid.

 

Tadeusz Kędzierski z Krakowa, Poland


Jeg investerede i en Format-4 profit H20 for at øge min konkurrence-evne på markedet og øge effektiviteten og kvaliteten. I over et år har jeg nu arbejdet på et helt nyt niveau. Ved Felder sætter jeg stor pris på den familiære atmosfære og rådgiverens professionelle holdning.

 

Artur Janik, Poland


Pris og ydelse passer sammen og det var det, der overbeviste mig. Jeg stoler på dette mærke og rådgiverne. Programmeringen er enkel og hurtig at lære, - et stor gevinst!

 

Sławomir Michalczyk, Poland


Jeg ville forbedre kvaliteten på mine produkter og besluttede mig for en pladesav fra huset Felder, den er helt nøjagtig og med høj skærehastighed. God rådgivning og hurtig support slutter den fantastiske pakkeløsning.

 

Piotr Grochowski, Poland


CNC-bearbejdningscenter profit H20 er lyspunktet i mit værksted. Kvalitet og pålidelighed samt professionel rådgivning har overbevist mig.

 

Józef Zambrzycki, Poland


Pris, kvalitet og enkel programmering har overbevist mig. I det daglige virke er telefon-hotline et ægte plus.

 

Marcin Kuć, Poland


Beslutningen om at vælge profit das H10 CNC-bearbejdningscenter fra huset Felder var enkel. Det store arbejdsområde, den enestående forarbejdnings-kvalitet og et godt pris-ydelse-forhold var imponerende. Kompetent rådgivning, professionelt kursus og en god service kompletterer den fantastiske pakkeløsning.

 

Krzysztof Fikus, Poland


Jeg har flere maskiner fra huset Felder. Sidst men ikke mindst har jeg investeret i en kantlimer og er meget begejstret. Pålidelig funktion, værdifulde resultater og den ukomplicerede håndtering er absolutte lyspunkter og letter mit arbejde væsentligt.

 

Schreinerei Spazierer, Deutschland


kappa har hævet vores produktion til et fuldstændigt nyt niveau. Produktivitet og effektivitet er ganske enkelt fantastisk!

 

Schreinerei Erform, Deutschland


FORMAT-4 har straks forstået vores specielle krav som stor virksomhed og har sammensat et passende maskinkoncept. Perfekt rådgivning helt fra begyndelsen.

 

Möbelmanufaktur Goertz, Deutschland


FORMAT-4 er en rigtig familievirksomhed og samtidig en af de meste moderne producenter af maskiner i Europa med perfekt all-round service. Jeg får det hele fra et sted og direkte fra producenten - det er fantastisk.

 

Sandalyeci A.S. , Türkei


“Emnernes overflade er virkelig ufattelig flotte”

 

Akaal LTD, England


“Vores mål er at producere perfekte overflader og det kan lade sig gøre nu”

 

Erkan Yavuz Mobilya, Türkei


“Beslutningen om at investere i en Format-4 var helt rigtig og har været udslagsgivende for vores succes”

 

Michal Žák, Tschechien


Format-4 fræser er pålidelig og nøjagtig. Min Format-4 overrasker mig hver dag!

 

Famille Odinot, Frankreich


Format-4 Kappa 550 er ideel til massivt skærearbejde

 

RMT REKLAM, Türkei


Vi har besluttet os til at købe en kappa 550 e-motion fordi det ved siden af den gode service fra vores lokale forhandler ikke findes en rundsav på markedet, der er så alsidig. Maskinens udstyr kombineret med en skærehøjde på 200 mm og den nøjagtige styreenhed er enestående.

 

Tookachoob, Iran


Vi har installeret vores Profit H22 i 2010 og var så tilfredse med den, at vi i 2015 har udvidet med en H08. Med 18 udstillingslokaler i hele Iran producerer vi et stort antal dele hver dag. Vores FORMAT-4 maskine var også førhen meget pålidelig.

 

Joel Bastard-Rosset, Frankreich


Jeg har købt min første FELDER fræser i 2008 og har siden da udskiftet alle mine gamle træbearbejdningsmaskiner med FELDER maskiner. Mit sidste køb var en Format-4 profil 45 fræser. Maskinerne fra huset Felder er så gennemtænkte at de kan anvendes af enhver bruger.

 

Pep Aguilera, FUSTERIA AGUILERA, RUBÍ, Spanien


"Schon nach zwei Jahren konnten wir auf eine Kreissäge-Fräsmaschine und eine Abricht-Dickenhobelmaschine von Felder und Format-4 aufrüsten. Die Felder Gruppe hat uns bei der Umrüstung tatkräftig unterstützt und bestens beraten“

 

Adolfo, IMFASA, ZARAGOZA, Spanien


„Wir arbeiten mit sehr hartem und teurem Material und brauchen eine Maschine, die uns ohne Fehler und mit höchster Präzision ans Ziel führt. Wir haben nicht nur eine Menge Produktionskosten gespart, sondern sind auch sehr zufrieden mit der persönlichen Beratung und dem technischen Support – Die Firma Felder begleitet uns jederzeit!“

 

Miguel Angel Camarena, Spanien


„Der Service der Mitarbeiter, die Aufmerksamkeit, die wir seit jeher erhalten haben, aber vor allem die neue Technologie der Felder Gruppe ist einfach unschlagbar!“

 

Francesc Delgado, Spanien


"Wir haben eine kleine Werkstatt und suchten eine Maschine, mit der wir auf kleinstem Raum produzieren können würden. Wir haben mit mehreren Marken gesprochen, aber die c-express 920 von FORMAT-4 hat uns eigentlich sofort überzeugt. Die Vorzüge sind ideal für unsere Möbelproduktion und die Software ist sehr intuitiv und einfach zu bedienen. Schon nach der ersten Woche konnten wir produktiv fertigen. Mit der einfachen Software F4 Design können wir Schränke in 3D entwerfen und mit einem Klick an die Maschine schicken. Der Kundendienst von Felder begleitete uns zuverlässig und unkompliziert. Wir sind sehr glücklich mit unserer Entscheidung."

 

Juan Cabañas, Spanien


„Der gute Ruf der Firma war ausschlaggebend für unsere Entscheidung, in Felder- und Format-4-Maschinen zu investieren.“

 

Steve Duck’s Integral Collections ltd, Großbritannien


"Felder bietet eine extrem breite Palette an Holzbearbeitungsmaschinen. Angefangen von platzsparenden Kombilösungen sind bis nach oben eigentlich keine Grenzen gesetzt. Felder hat unseren Horizont erweitert, wir können produzieren, was auch immer wir wollen. Wir sind Schritt für Schritt mit Felder gegangen und mit jeder Investition wurde unser Leben leichter"

 

JSD-Woods, Niederlande


"Als Töchter eines unabhängigen Schreiners lernten wir von klein auf das Handwerk des Möbelherstellers. Heute entwerfen und produzieren wir Möbel aller Art, von kleinen Beistelltischen über Kästen bis hin zu Wandschränken mit sechs Metern Länge. Wir vertrauen bei unserer Arbeit auf eine kappa 550 x-motion, eine Felder AD 941 mit Silent-POWER Spiralmesser-Hobelwelle und ein RL 200 Reinluft-Absauggerät. Die Maschinen wurden termingenau und schnell geliefert und montiert. Seitdem arbeiten wir mit großer Freude und absoluter Präzision. Wir sind glücklich über die Entscheidung für die Felder Gruppe und freuen uns auf eine lange Partnerschaft."

 

VPK Joinery Ltd, UK


"Wir kauften die profit H22, damit wir Platten- und Türsets fertigen konnten. Durch die CNC-Schulung, die wir von Felder erhalten haben, können wir jetzt und noch viel mehr produzieren! Am Ende unserer vier Tage Schulung kannten wir die Maschinen auswendig und wussten genau, wie wir ihr Potential optimal nutzen können."

 

The Living Kitchen, Niederlande


"Wenn Sie ein tolles Produkt hochwertig und effizient herstellen wollen, dann ist eine Format-4 CNC-Maschine der beste Weg dahin" ist Paul überzeugt. "Unsere Küchenplatten sind individuell perfekt zugeschnitten, mit jedem gewünschten Muster verziert und absolut passgenau. Die Maschine verfügt über eine C-Achse und ermöglicht so eine beeindruckende Bearbeitungsvielfalt. Wir haben die beste Entscheidung getroffen und ich kann Maschinen aus dem Hauser Felder nur jedem empfehlen".

 

New Bois Agencement, Frankreich


"Die einfache Handhabung, die Robustheit der Maschinen sowie deren Präzision und Zuverlässigkeit lassen keine Zweifel an der Entscheidung für die Felder Gruppe. Diese Maschinen sparen uns Zeit und Geld. Die hohe Qualität unserer Produkte für private und gewerbliche Kunden ist unser Markenzeichen geworden."

 

airleben GmbH, Deutschland


"An unserem Kunststoff-Standort in Gerichshain haben wir in die Optimierung und Effizienssteigerung unserer Produktion investiert. Die CNC gestützte Fräsmaschine optimiert unser Arbeitsabläufe enorm, denn sie ist schneller im Zuschnitt der Formteile und nutzt die Werkstoffplatten besser aus. Das erspart uns Zeit sowie Material und unsere Kollegen können nun effektiver arbeiten"

 

Miniatour, Iran


„Mit unserer Format-4 CNC-Maschine erzielen wir perfekte Ergebnisse in der Holzbearbeitung und sparen Zeit“

 

Mr. Sarvana - Citizen Industrie, Indien


"Mit der Format-4 c-express 920 erhalten wir hervorragende Ergebnisse! Das Service-Backup war ebenfalls lobenswert. Wir würden die FELDER Maschinen auf jeden Fall weiterempfehlen"

 

Mr. Rajesh Sharma - Kalatmak Spatial Systems, Indien


"In den letzten 4 Jahren haben wir unser Produktionsniveau verdoppelt. Mit unseren Expansionsplänen wird FELDER immer unsere erste Wahl sein"

 

Mr. Raghuram & Mr.Venugopal, Indien


"Die Format4 Maschine ist der Höhepunkt unserer Werkstatt. Die Qualität der Maschine & die Zuverlässigkeit im Service sowie professionelle Beratung überzeugten uns."

 

Wendelin Krismer, Fiss, Austria


"Med de ydelser og muligheder CNC giver mig, er grænserne for erhvervsmæssig produktivitet ophævet."

 

Walter Heußlein, Germany


„Højere omsætning, bedre kvalitet og større fortjeneste ,og det med det samme antal medarbejdere, CNC er vejen frem.“

 

Schreinerei Epp, Germany


"Fra første præsentation til maskinens opstilling og de første arbejdsopgaver og sågar ved valg af det rigtige værktøj blev vi guidet af kompetente Format-4 medabejdere og -teknikere. Det er en fordel af software og maskine kommer fra samme leverandør, -: For optimal produktivitet skal CNC og software arbejde sammen uden problemer!"